Post

Saps què gastes cada MES en la teva alimentació?

Plantilla d’Excel on pots anar apuntant setmana a setmana el què vas gastant i així poder tenir un control de les teves despeses domèstiques en alimentació de tot l’any.

Plantilla d’Excel: Gestió despeses alimentació

A més, aquesta plantilla és editable i pots personalitzar les categories al teu gust si les que hi ha per defecte no s’acaben d’adaptar a les teves necessitats. També pots modificar l’any per aprofitar aquesta plantilla en anys posteriors.

quadre-categories-alimentacio-excel

I això no és tot, amb totes les dades que vas introduint es van veient els resultats a temps real amb unes gràfiques ordenades per despeses alimentació mensuals i anuals.

grafica-despeses-alimentacio-per-categories-mensual-excel

A continuació et deixo l’arxiu excel que et pots descarregar i començar a utilitzar-lo.

Plantilla d’excel per al control d’alimentacio setmanal

icon-descarregar-excel

Porta el control de despeses en alimentació i fes un seguiment MES a MES dels teus gastos i hàbits en la teva economia domèstica de forma fàcil i ràpida amb aquesta plantilla d’excel gratuïta.

Plantilla_Despeses_Alimentacio.xls

No t’ho pensis més, descarrega’t aquest excel, prova´l i deixa els teus comentaris !!!

Pots utilitzar aquesta plantilla conjuntament amb una altra que t’explico en aquest article Com gestionar la teva economia en 2 clics? per tenir un control ràpid, automatitzat i més global de tots els teus ingresos i despeses que genera la teva economia domèstica.

Post Links

Mes Entrades:

Deixa el teu comentari: