Post

Com gestionar la teva economia en 2 clics?

Quantes vegades t’ha passat que t’has gastat més del què tenies per falta o mandra de no saber del què disposaves? T’agradaria gestionar la teva economia domèstica d’una forma molt ràpida i fàcil?

Et presento una utilitat que t’ajudarà a controlar millor els teus diners. Es basa en una plantilla d’Excel on a final de cada MES pots saber els teus ingresos, les teves despeses i el teu balanç mensual molt ràpidament.

Plantilla d’excel: Contabilitat domèstica fàcil

Aquesta plantilla que te la pots descarregar aquí, et permetrà extreure de forma automàtica les dades relacionades amb els teus ingresos i despeses de cada MES i durant un any complet. Les principals característiques d’aquesta fulla d’excel són:

  • Gestió automatitzada de les entrades i sortides dels teus diners.

  • Control dels gastos domèstics per conceptes: llum, aigua, gas, telèfon…

  • Resum anual on podem comparar els ingressos y despeses per mesos, a més d’un gràfic de tot l’any on mostra l’evolució o no de les nostres finances.

  • Reutilització de la plantilla, amb la creació d’un nou fitxer per any, exemple: finances_domestiques_2016.xls, finances_domestiques_2017.xls…

El seu funcionament és molt intuïtiu i bàsicament consisteix en 3 passos:

1. Inserció de dades: Ingressos i despeses

Quan obrim la plantilla d’excel, a la pestanya DADES hi anirem introduint tots els nostres ingressos i despeses que hem realitzat durant el MES.

Això ho podem fer de 2 maneres:

  1. Manualment anem inserint tots els moviments que hem realitzat.
  2. Automàticament: Ens descarreguem un arxiu en format excel del nostre banc amb tots els moviments que hem realitzat durant el MES, i fem un copiar i pegar directament dins l’apartat Dades de l’utilitat.

Gestio-finances-conceptes

2. Resum Anual: Beneficis o pèrdues

Una vegada hem inserit tots els moviments, a la pestanya RESUM de la utilitat hi trobem els beneficis, les despeses i el balanç mensual de forma totalment automàtica sense que hagis de fer res. Cal dir que en cas de que el balanç sigui negatiu ens ho indica visualment amb el color vermell.

En aquest apartat només hem de copiar la informació dels ingressos i despeses en el MES corresponent, tal com es veu a l’exemple següent:

gestio-finances-resum-anual

3. Repetir passos 1 i 2

Ara només cal repetir els passos 1 i 2 per cada MES i així podrem anar controlant la nostra economia. Al final de l’any podem visualitzar els resultats mitjançant un gràfic que s’omple també de forma automàtica.

gestio-finances-grafic

Plantilla de contabilitat domèstica amb excel per descarregar

icon-descarregar-excel

Utilitza aquesta plantilla gratuïta per al control d’ingressos i despeses i fes un seguiment MES a MES de la teva economia domèstica de forma fàcil i ràpida. 100% segura i de confiança.

Plantilla_Contabilitat_Domestica.xls

Anima’t i utilitza aquesta utilitat per gestionar eficaçment els teus diners !!!

També et pot interessar l’article Saps què gastes cada MES en alimentació? per tenir un control i gestió més detallada entorn a les despeses en la teva alimentació.

Post Links

Mes Entrades:

Deixa el teu comentari: