Post

Saps com passar les fotos del mòbil a l'ordinador?

T’ha passat mai que has anat fent fotos des del teu mòbil fins que ja no et quedava més memòria i quan les has volgut passar a l’ordinador no sabies com ho havies de fer? És més, en realitat mai t’ha importat!

Penses que passar les fotos a l’ordinador és un procés llarg i pesat? T’equivoques! Et presento en només 2 passos què has de fer per connectar el mòbil al pc i descarregar-te totes les fotos a l’instant:

  1. El primer que hem de fer és baixar-nos l’aplicació gratuïta Airdroid des del nostre mòbil i instal·lar-la, 100% segura i de confiança.

  2. Tot seguit, ens connectarem des del navegador del nostre ordinador al mòbil i ja podrem interactuar directament amb ell, baixant, pujant fotos…

Fàcil, oi? per si no us ha quedat del tot clar o voleu una explicació més detallada a continuació teniu el videotutorial més fàcil de seguir, explicat pas a pas.

Airdroid: Passar fotos al pc sense cables

A continuació, us deixo un petit videotutorial, que us explicarà pas a pas com descarregar les fotos del vostre mòbil a l’ordinador i a gestionar-lo directament des del navegador utilitzant l’aplicació (app) Airdroid:

Bé doncs, espero que us sigui útil i de profit. Considero que l’Airdroid és una de les apps més fiables, ràpides i intuïtives per gestionar el teu mòbil des de l’ordinador directament i sense cables d’una forma fàcil, còmode i ràpida.

Si vols més informació o necessites ajuda, només cal que em contactis !!!

Què t’ha semblat aquest videotutorial? Ha complert les teves expectatives? Ajuda’m a millorar-lo i deixa els teus comentaris.

Post Links

Mes Entrades:

Deixa el teu comentari: